Wat geef jij kado?

Artikel 2 van 4

Altijd leuk om iemand te verblijden met een cadeau. Leuk voor de ontvanger, maar zeker ook voor de gever. Geven maakt blij! Er zijn zoveel gelegenheden om iemand in het zonnetje te zetten; verjaardag, om te bedanken, hart onder de riem te steken, moederdag, ik denk aan je. En natuurlijk zomaar, omdat je om iemand geeft.

 

Altijd een geslaagd cadeautje

De sieraden uit onze webshop zijn het perfecte cadeau voor je (schoon)moeder, zus, vriendin of buurvrouw. Heb je moeite met het vinden van het juiste sieraad in onze shop, dat snappen we. Met onze Smukwaar kadobon geef je de ontvanger een keuze uit onze collectie. De gelukkige kan zelf iets uitkiezen wat ze mooi vindt en jij hebt geen keuzestress. Altijd een geslaagd cadeautje!

 

Mooi verpakt

De kadobonnen zijn te verkrijgen in verschillende bedragen. Dus geschikt voor elk budget.
Leuk om te weten dat de kadobonnen als een echt cadeautje verpakt worden. Wel zo leuk om te geven.
Wil je iemand verrassen en ben je niet in de gelegenheid om langs te gaan, dan kunnen we de kadobon ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen. Bij het bestelproces kun je het afleveradres invullen. In het opmerkingenveld kun je ook een persoonlijk berichtje schrijven. Wij zorgen ervoor dat het op de kadobon terechtkomt.

Op deze manier heb je altijd een geslaagd cadeautje!

 

© 2019 - 2024 smukwaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel